Stiri de ultima ora Mondene

Rudy Giuliani, nominalizat la ”Zmeura de Aur”

Rudy Giuliani, fost primar al oraşului New York şi avocat al lui Donald Trump, nu a ştiut că a fost filmat cu camera ascunsă şi că secvenţa în cauză a fost inclusă în comedia “Borat Subsequent Moviefilm”, însă acest detaliu nu l-a împiedicat să obţină vineri două nominalizări la Zmeura de Aur, premii amuzante care recompensează cele mai slabe filme şi interpretări artistice ale anului precedent şi care sunt acordate cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar.

În cadrul aventurilor unui jurnalist kazah fictiv interpretat de actorul Sacha Baron Cohen, Rudy Giuliani a fost intervievat într-o cameră de hotel de tânăra şi întreprinzătoarea fiică a personajului Borat din filmul omonim, interpretată de actriţa bulgară Maria Bakalova.

Scena în cauză se încheie într-un pat, o ipostază stânjenitoare pentru Rudy Giuliani, care nu ştia că a fost filmat cu camera ascunsă. Avocatul newyorkez a negat ulterior orice rea intenţie, explicând că voia doar să îşi aranjeze ţinuta.

Acea prestaţie, atât memorabilă cât şi involuntară, i-a adus lui Rudy Giuliani o nominalizare la Zmeura de Aur la categoriile “cel mai prost rol secundar masculin” şi “cel mai prost duo” – alături de Maria Bakalova.

Adam Sandler, cel mai prost actor

Actriţa Glenn Close a fost şi ea nominalizată la Zmeura de Aur la categoria “cea mai proastă actriţă în rol secundar” pentru interpretarea din filmul “Hillbilly Elegy”.

La categoria “cel mai prost film” vor concura producţiile “365 Days”, “Absolute Proof”, “Dolittle”, “Fantasy Island” şi “Music”.

Cel mai prost actor va fi ales dintre Robert Downey, Jr. (“Dolittle”), Mike Lindell (“Absolute Proof”), Michele Morrone (“365 Days”), Adam Sandler (“Hubie Halloween”) şi David Spade (“The Wrong Missy”).

La categoria “cea mai proastă actriţă” au fost nominalizate Anne Hathaway (“The Last Thing He Wanted” şi “Roald Dahl’s The Witches”), Katie Holmes (“Brahms: The Boy II” şi “The Secret: Dare to Dream”), Kate Hudson (“Music”), Lauren Lapkus (“The Wrong Missy”) şi Anna-Maria Sieklucka (“365 Days”).

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns