Stiri de ultima ora Mondene

Fanii s-au strans a Graceland, dupa anuntarea decesului fiicei lui Elvis

Lisa Marie Presley, 54 de ani, a facut stop cardiac, nu se stie din ce motiv. Unica fiica a “Regelui” participase cu doar o zi inainte la ceremonia decernarii Globurilor de Aur.

Lisa Marie Presley, cantareata si cantautoare, a fost dusa la spital de urgenta si i s-a indus coma artificiala. “Iubita mea fiica Lisa Marie a fost transportata de urgenta la spital. Acum primeste cea mai buna ingrijire” – a scris pe Twitter mama artistei, Priscilla Presley, sotia lui Elvis.

Echipele de urgenta reusisera sa o resusciteze, la domiciliu. In momentul in care a fost transportata la spital, Lisa Marie avea puls slab. Dupa internare, medicii i-au indus coma artificiala, insa cateva ore mai tarziu, fiica lui Elvis Presley a incetat din viata.

In cariera sa muzicala, Lisa Marie Presley a scos trei albume. A fost casatorita cu Nicolas Cage, Michael Jackson si cu actorul-compozitor Michael Lockwood. Ea a avut patru copii, unul dintre ei, Benjamin, facut cu Danny Keough, s-a sinucis in 2020.

Imediat dupa anuntarea decesului, fanii s-au adunat la Graceland, in Memphis, pentru a aduce un omagiu fiicei Regelui Rock ‘n’ roll.

Varianta sinuciderii este exclusa

Apropiatii spun ca este exclus ca Lisa Marie Presley sa-si fi pus capat zilelor. Iubea viata si era pasionata de proiectele in care era angrenata.

Membra a bisericii Scientologice

Si Lisa Marie Presley, si mama ei, Priscilla, erau membre in Biserica Scientologica. Au fost zvonuri ca ar fi parasit aceasta biserica, insa copiii Lisei Marie au negat ca mama lor ar fi iesit din biserica Scientologica.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns