Diana Dumitrescu a dezvaluit secretele relatiei cu sotului ei
Stiri de ultima ora Mondene

Diana Dumitrescu a dezvaluit secretele relatiei cu sotului ei

Diana Dumitrescu este cunoscuta pentru rolurile pe care le-a avut in seriale romanesti precum “ Pacatele Evei”, “ Iubire ca in filme”, “ Razboiul sexelor”, “ Aniela”, “ Iubire si onoare” dar si in filme precum “ Minte-ma frumos”, “ Ghionistul” si “ Faci sau taci”.

Fanii frumoasei actrite mai au ocazia sa o vada intr-un proiect recent realizat numit “ Strada Sperantei”, un serial care este difuzat de Kanal D.

Diana Dumitrescu are o relatie frumoasa cu sotul ei

Diana formeaza un cuplu cu Alin Boroi. Actrita si partenerul ei s-au casatorit in anul 2018 si au impreuna un baiat pe nume Carol care are aproape 3 ani. Vedea a marturisit recent mai multe detalii despre sotul ei si despre calitatile pe care acesta le are.

„Alin are foarte multe calități. Principalele lui calități sunt bunătatea și generozitatea, de care eu m-am îndrăgostit de la început. Întotdeauna îi pune pe cei mai neajutorați pe primul loc. Acest lucru mie mi se pare o calitate rară în zilele noastre. Este și foarte galant și atent cu mine și un tată extraordinar pentru Carol.” a spus Diana.

Vedeta a mai vorbit si despre conflictele care apar in familia ei si cum reuseste ea si sotul ei sa gestioneze toate aceste momente.

„Când apar conflicte în familie cel care le aplanează este Alin, el este foarte calm și extrem de realist. Eu sunt mai visătoare. Evident că ne așezăm la masă și discutăm ca doi adulți orice problemă. Mai avem și noi discuțiile care sunt în orice familie. Amândoi am învățat de la bunica lui Alin să nu ne culcăm niciodată certați. Asta este ceea ce la noi nu se întâmplă, aplanăm orice conflict înainte de a merge la culcare și ne iertăm”, a adaugat in final Diana Dumitrescu si lasat destul de clar sa se inteleaga ca are o poveste de iubire frumoasa.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns