Oamenii sunt divizati in trei categorii – sportivi de performanta, persoane care fac sport ocazional si persoane care nu fac sport deloc, dar sunt pasionate de sport si de ceea ce vad pe micile ecrane fara sa simta nevoia de a se implica personal in domeniul sportiv.

Toate cele trei categorii de persoane sunt interesate de stiri sportive de ultima ora.

In special in campionate sau atunci cand au loc competitii importante numarul de accesari pentru ultimele stiri sportive sunt uriase. Ne dorim sa devenim principala ta sursa de stiri din sport in fiecare zi, pentru ca iti punem la dispozitie materiale de calitate, cu detalii si informatii cat mai complete pentru a te ajuta sa ramai la curent cu tot ce se intampla in lumea sportului.

Fie ca iti doresti sa afli ce modificari de clasamente au avut loc, fie ca vrei sa stii cum a decurs un meci important, sau cine a castigat ultima cursa de raliu si in ce conditii, noi acoperim toate subiectele si le tratam cu acelasi interes.

Sorana Cîrstea revine in top. Schimbari majore in clasamentul mondial de tenis.

WTA ( asociatia de tenis feminin) a anuntat astazi clasamentul Mondial din aceasta saptamana. Sorana Cîrstea revine in top 100 si Simona Halep a fost eliminata in semifinale de elvetianca Belinda Bencic. Naomi Osaka ramane in continuare pe primul loc iar alte patru jucatoare din top si-au schimbat pozitiile. Celelalte jucatoare din Romania continua sa […]

Citeste tot