Ce-ar fi viata fara ras si voie buna? Indiferent de ceea ce se intampla in jurul nostru, voia buna trebuie sa isi faca loc in fiecare zi in viata noastra.

Din acest motiv producem stiri din divertisment de ultima ora si materiale amuzante, umor fin si uneori chiar glume si bancuri pe care le gasim interesante.

Dar fun nu inseamna doar glume si materiale amuzante, cele mai noi stiri din divertisment prezinta inclusiv cele mai cunoscute competitii cum ar fi Eurovision sau intamplari din reality show-uri si ceea ce fac vedetele implicate in acestea.

Atunci cand vrei sa afli totul despre competitii organizate la nivel mondial sau national, despre ce concursuri sunt tinute la diverse emisiuni din tara, care sunt ultimele recorduri batute sau alte informatii similare, suntem aici si iti oferim cele mai bune stiri prezentate in mod clar si obiectiv. Nu ne intereseaza sa facem click bate, deci toate informatiile pe care le gasesti aici, oricat de WOW ar fi sunt reale!

Barbie a implinit frumoasa varsta de 60 de ani. Esti curios sa vezi cum arata?

Vestita papusa Barbie a implinit in acest an frumoasa varsta de 60 de ani. Aceasta papusa a reusit sa inspire fetitele inca din anul 1959. A fost printesa , presedinte , astronaut, babysitter dar si zoolog.  A avut peste 200 de cariere si mai urmeaza multe altele care continua sa inspire fetitele din toata lumea. […]

Citeste tot

Cele mai frumoase mesaje de 1 martie pe care sa le trimiti persoanelor dragi.

  Primavara este perioada perfecta pentru a trimite cele mai frumoase mesaje.  Poti trimite un mesaj sau o felicitare cat mai frumoasa. Mesajele de 1 martie trezesc in inimile oamenilor cele mai frumoase sentimente. Cu siguranta si tu ai primit un mesaj frumos odata cu venirea primaverii. Ghioceii sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple […]

Citeste tot