Stiri divertisment de ultima ora

TVR nu mai participă la EUROVISION

Decizia a fost luata prin vot de Consiliul de Administrație al Societatii Romane de Televiziune, din motive de constrangeri financiare.

Dupa un suspans de cateva luni, TVR a venit in sfarsit cu vestea cea mare: Romania nu mai participa la concursul international de muzica Eurovision. E o decizie de inteles: competitia e mult prea costisitoare, iar rezultatele sunt nici macar mediocre, ci catastrofale de-a dreptul.

Surse din TVR au povestit pentru ucoz.ro ca decizia de a nu mai participa la Eurovision a fost luata, in sedinta Consiliului de Administratie, cu 5 voturi pentru, 4 contra și 4 abțineri. Absența Romaniei la Eurovision 2024 este legata de constrângerile financiare. Dezbaterile au fost extrem de aprinse, insa PDG-ul TVR, Cristian Turturica nu s-a lasat impresionat de pledoariile celor de la divertisment, care, desigur, si-ar fi dorit participarea. Asa cum stim, in anii trecut, prezenta Romaniei la Eurovision a fost o adevarata gaura neagra, cu zeci de persoane deplasate in strainatate, zile intregi, bugete enorme pentru vestimentatie, publicitate etc. Iar selectia nationala a lasat mereu de dorit si au existat nenumarate acuzatii ca sistemul “pe pile” a fost cel care a desemnat interpretul castigator, in ultimii ani. Indiferent daca aceste acuzatii sunt reale sau nu, un lucru e cert: Romania a fost coada cozii. Sa ne amintim ca la editia Eurovision 2023, ne-a reprezentat Theodor Andrei, cu o prestatie absolut lamentabila, din toate punctele de vedere, inclusiv vestimentatia si aranjamentul scenic.

Pentru editia 2024, pana sa se ia decizia de a nu participa, oamenii de la divertisment din TVR deja pregatisera cel putin doua interprete care sa ne reprezinte, potrivit unor informatii din presa straina.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!