Stiri divertisment de ultima ora

Incepe Bucharest Gaming Week 2023

Evenimentul are loc in acest weekend, 14-15 octombrie, la Palatul Parlamentului.

In cele trei sali ale Palatului Parlamentului, Unirii, Take Ionescu si I.I.C Bratianu, gamerii se vor intalni cu cei mai populari streameri si vloggeri din Romania, vor putea experimenta cele mai noi jocuri internationale si vor concura in cadrul multor competitii cu sute de premii.

Armata Romana duce adrenalina si actiunea la urmatorul nivel cu simulatoare de zbor si de tir, dar si cu vehicule militare expuse, alaturi de un robot patruped. Plus, pentru cei mici, un atelier de face painting plin de culoare si distractie!

Printre creatorii de continut anuntati la Bucharest Gaming Week se numara IHATEPINK, Theo Zeciu, Bercea, Lectura, Gannicus, Salbaticu’ Sebi, Ovvy, iSilent, Madalin, Tudor Butan, Andu, meitii, Luca Luk, Werty, Antonia, Bobospider, karinul, Adrii, IceManLucky si multi altii. Acestia vor organiza turnee demonstrative in jocurile preferate alaturi de membrii comunitatilor lor si vor participa la sesiuni de meet & greet in cadrul carora vor povesti alaturi de fanii lor.

Citeste  Ariana Grande va susţine un concert virtual în jocul video online ''Fortnite''

Jocurile proaspat lansate anul acesta pe care gamerii le vor putea juca la eveniment se numara Counter-Strike 2, Mortal Kombat 1, Baldur’s Gate III, Assassin’s Creed Mirage si multe altele. Nu vor lipsi nici cele mai urmarite jocuri ale momentului precum Minecraft, Stumble Guys, League of Legends, Fortnite sau Valorant.

Viitorul gaming-ului se dezvaluie in cadrul Arenei Virtual Reality, unde vizitatorii vor face parte din simulari uimitoare si vor trai momente de neuitat in meciurile deadmatch sau pe echipe din jocurile Quantum Arena si Cops vs. Robbers. Spiritul competitiv va fi dus la cote maxime in Esports Zone, un spatiu epic cu peste 40 de calculatoare unde se vor da lupte intense in jocuri precum Fortnite, PUBG si Call of Duty: Warzone. Cei care prefera gaming-ul pe mobile, isi vor putea demonstra abilitatile in cadrul Mobile Arena, participand la competitii organizate folosind cele populare jocuri ale momentului – Stumble Guys, Free Fire, Minecraft si Clash Royale. Pasionatii de retro games vor putea juca Street Fighter si alte jocuri iconice lansate in anii ‘80 si ‘90 pe doua cabinete arcade.

Citeste  Bacșiș de 10.000 de dolari

Arena de sim racing revine in cadrul evenimentului, dupa emotia generata la debutul de anul trecut. Programul de la Sim Racing Arena include turnee pentru amatori in Assetto Corsa si Assetto Corsa Competizione, perioade free to play, dar si evolutia sim racerilor de referinta din tara in cadrul finalei Digital Romanian Endurance Series. Campionatul virtual a inceput in luna martie, oglindind in Assetto Corsa actiunea de pe circuitele reale. Marea finala de la BGW se va desfasura, intr-o premiera absoluta, pe varianta digitala a circuitului Transilvania Motor Ring, transpus pe simulator de developerii Racing League Romania pe baza unei scanari laser de inalta definitie.

Miriam

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!