Primul magazin Primark se va deschide in Romania
Stiri divertisment de ultima ora

Primul magazin Primark se va deschide in Romania

Primark este retailerul international de moda care este cunoscut pentru preturile mici cu care opereaza. Acesta va deschide primul magazine in Romania in Park Lake, in Bucuresti iar deschiderea urmeaza sa aiba loc la finalul acestui an.

Unde mai poti gasi magazinul Primark

Noul magazin Primark se va deschide in Romania, dupa inaugurarea magazinelor sale din Slovenia, Polonia si Republica Ceha.  In aceste magazine se pot gasi articole vestimentare, articole pentru casa si produse de infrumusetare la preturi convenabile.

„Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”,  a declarata Paul Marchant, CEO Primark.

Cine este de fapt Primark? Primark este un retailer irlandez care a fost infiintat in Dublin, Irlanda de mai bine de 50 de ani si care detine in prezent peste 400 de magazine pe 14 de piete.

„Suntem extrem de încântați să contribuim la extinderea continuă a grupului Primark în ECE. Deschiderea magazinului Primark în ParkLake este rezultatul eforturilor noastre de a oferi vizitatorilor o experiență impresionantă la cumpărături şi concepte reprezentative. Cu oferte dinamice pe segmentele retail, restaurante și divertisment, ParkLake este locul perfect pentru primul magazin Primark în România” a declarat la final Paul Marchant.

Primark s-a extins anul trecut foarte mult pe piata din SUA deoarece s-a bazat pe o vizibilitate tot mai mare a marcii. Acesta isi mai propune sa se extinda si in Franta, Italia si in Peninsula Iberica astfel incat sa ajunga la un numar total de 530 de magazine intr-o perioada destul de mica, mai exact, de cinci ani.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns