Iata cand incepe Survivor Romania
Stiri divertisment de ultima ora

Iata cand incepe Survivor Romania

Survivor Romania 2022 incepe in luna ianuarie a anului 2022. Fanii competitiei se vor putea bucura de nou sezon care a cucerit intreaga lume la PRO TV pe data de 16 ianuarie.

Cei 24 de concurenti se vor afla la startul noului sezon si se vor imparti in doua triburi, Faimosi si Razboinici.

Iata care sunt concurentii din celebra emisiune

Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel a facut mai multe declaratii inainte de a pleca spre Republica Dominicana.

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!” a spus acesta.

Din echipa Faimosilor fac parte mai multe celebritati din domenii diferite. De la artisti si pana la influenceri sau vedete TV precum : Andreea Tonciu, Robert Nita, Laura Giurcanu, Elena Chiriac, Otilia Bilionera, Emil Renghe, Xonia, TJ Miles, CRBL, Roxana Ciuhulescu, Catalin Zmarandescu si Radu Itu.

Concurentii din echipa Faimosilor dar si cei din echipa Razboinicilor vor avea parte de mai multe provocari astfel incat sa poata obtine imunitate dar si avantaje. Fiecare echipa va avea 12 membri iar acestia se vor lupta pentur a castiga premiul cel mare care este in valoare de 100.000 de euro.

PRO TV a cumparat formatul SURVIVOR de la compania mama, mai exact de la Acun Media in cursul acestui an.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns