5 lucruri pe care nu le stiai despre pisici
Stiri divertisment de ultima ora

5 lucruri pe care nu le stiai despre pisici

Adori pisicile si vrei sa afli cat mai multe detalii despre acestea? Ei bine, in cele de mai jos vei descoperi 5 lucruri pe care nu le stiai despre acestea.

Iata ce trebuie sa stii despre pisici

Isaac Newton este inventatorul usitei pentru pisici

Isaac Newton a fost inventatorul usitei pentru pisici. Acesta a fost inrerupt de pisicile care zgariau la usa in timp ce acesta efectua fel de fel de experimente. Newton a fost cel care a rugat un templar sa faca doua gauri in partea de jos a usii, una pentru pisica-mama si cealalta pentru puii ei.

Pisicile nu simt gustul de dulce

Pisicile nu simt gustul, se pare ca acestea pot fi atrase de textura unui anumit produs sau de mirosul acestuia.

Primul clip cu pisici dateaza din 1894

Primul film cu pisici se datoreaza lui Thomas Edison. Dupa ce a inventat kinetoscopul, Edison l-a cooptat pe inventatorul suedez Willian K.L. Dickinson sa realizeze un aparatul un scurt metraj printre care a creat un filmul in care doua pisici jucau box.

Citeste  Bruce Springsteen, turneu în Europa

Pisicile pot fi dreptace sau stangace

Pisicile dreptace vor folosi mai mult labuta dreapta pe cand cele stangace vor folosi mai mult labuta stanga pentru a apuca un produs sau cand fac primul pas atunci cand pornesc de pe loc. In special motanii sunt stangaci pe cand  pisicutele sunt dreptace. Acest lucru este de cele mai multe ori valabil si in cazul oamenilor deoarece persoanele de sex masculin sunt stangace pe cand cele de sex feminine sunt de cele mai multe ori dreptace.

Pisicile exista in foarte multe locuri publice

Vom gasi pisici peste tot in lume dar pe cele mai multe le vom gasi in parcul din California care are in prezent in jur de 200 de pisici care sunt considerate ale casei.  Disneyland California este invadat de pisici.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *