Detalii incredibile despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Stiri din Sport de ultima ora

Detalii incredibile despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza dupa 15 ani de relatie si 13 ani de casatorie. Anuntul ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza a fost facut de catre antrenorul in varsta de 45 de ani.

Antrenorul a confirmat speculatiile care au aparut in presa si a mentionat ca isi doreste sa patreze discretia in aceasta decizie.

Iata ce au mentionat cei doi

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”,  a declarat Laurentiu Reghecampf.

Cu toate ca Laurentiu anunta ca a depus actele de divort, pana in prezent nu a fost inregistrat niciun dosar pe numele lor. Mai mult de atat Anamaira a declarat ca in ultima perioada vorbeste in fiecare zi cu sotul ei.

„Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a spus Anamaria.

Anamaria Prodan este cunoscuta pentru carierea impresionanta pe care o are dar si pentru puterea de care a dat dovada de fiecare data. Aceasta a vorbit deschis in mai multe interviuri despre situatia prin care trece.

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a mai spus Anamaria

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns