Stiri din Sport de ultima ora

Serena Williams confirma ca se va retrage dupa US Open

Americanca Serena Williams, 40 ani, anunta ca, dupa US Open, incepe numaratoarea inversa pentru retragerea sa din activitatea competitionala.

Tenismena a fost lider WTA,  dar in prezent a ajuns pe locul 407. “Vine un moment in viata cand trebuie sa decidem sa mergem intr-o noua directie” – a scris Serena Williams pe contul ei de Instagram. De asemenea, intr-un interviu pentru revista Vogue tenismena a confirmat ca dupa US Open se retrage.

Serena Williams e detinatoare a 23 de titluri de Mare Şlem. Ea a marturisit ca vrea sa se concentreze pe rolul ei de mama si pe obiectivele sale in plan spiritual, “pentru a descoperi o Serena noua, dar la fel incitanta.”

Americanca a dominat tenisul de la inceputul anilor 2000 pana acum cativa ani, cand steaua ei a inceput sa apuna. Si victoriile obtinute in ultima vreme au fost obtinute greu, spun specialistii. Varsta, nasterea, accidentarile din toata cariera isi spun cuvantul.

Serena Williams e considerata cea mai buna tenismena din acest secol, ba chiar unul dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor.

”Presupun ca este o luminita la capatul tunelului si ma apropii de ea. Imi doresc foarte mult sa ajung la lumina. Iubesc sa joc, este grozav, dar nu o voi putea face pentru mult timp”, a declarat Serena Williams.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns