Stiri din Sport de ultima ora

România părăsește EURO 2024

Tricolorii au ajuns pana în optimi, dar acum vin acasa, după înfrângerea în fața reprezentativei Țărilor de Jos.

Partida Romania-Olanda s-a incheiat cu 0 la 3. Romanii au luptat, mai ales in prima parte, si au avut cateva ocazii spectaculoase de gol. Insa „portocalii” au fost superiori. Au marcat: Gakpo (20), Malen (83, 90+3)

„Călătoria României la EURO 2024 a ajuns la final. Tricolorii au pierdut partida jucată în optimile de finală la München, 0-3 în fața Țărilor de Jos. “Generația de Suflet” a reușit deja să cucerească inimile românilor și chiar dacă drumul nostru se oprește aici, plecăm câștigători din Germania: am câștigat o echipă, tricolori și suporteri” – scrie Federatia Romana de Fotbal pe site-ul sau.

Suporterii olandezi – bucurie in strada

Munchen-ul s-a transformat intr-o mare portocalie. Mii de fani ai Portocalei Mecanice au petrecut in strada ore intregi, dupa meciul cu Romania.

„A fost minunat. In sfarsit, un meci pe care putem spune ca l-am castigat cu mare stil. Suntem fericiti” – spunea un fan olandez, laudand stilul puternic de joc al portocaliilor.

Presa olandeza a scris ca a fost un meci frumos, in care nationala a fost la inaltime, in fata unei echipe pe care anterior o numise „mediocra”.

Miriam

foto FRF

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!