Simona Halep si Toni Iuruc au divortat
Stiri din Sport de ultima ora

Simona Halep si Toni Iuruc au divortat

Simona Halep si Toni Iuruc urmau sa se cunune religios in luna noiembrie a acestui an, insa nu vor mai face acest pas. La o zi dupa ce Toni a confirmat despartirea, cei doi au semnat actele de divort la un cabinet de avocatura din Buceresti.

Toni a luat o hotarare importanta dupa divortul de Simona, si anume sa nu se mai casatoreasca niciodata. Omul de afaceri este la al treilea divort.

Divortul dintre cei doi a aparut in publicatiile din intreaga lume

”Halep a anunțat că divorțează de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Peste tot circulă materiale triste care spun că Simona Halep urmează să divorțeze de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Se pare că despărțirea este consensuală.

Simona și Toni s-au cununat în urmă cu mai puțin de un an în urmă, pe 15 septembrie 2021”, au anuntat cei de la tennistonic.com

La doar cateva ore de la despartirea oficiala, Simona a postat un mesaj pe contul ei de Instagram. „Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect” a spus Simona.

Simona si Iuruc nu au pretentii financiare de impartire a bunurilor dupa divort iar fiecare urmeaza sa mearga cu banii castigati pe cont propriu. „Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus Toni.

Mariajul cu Toni a durat mai putin de un an

Simona si Toni au facut cereminia civila anul trecut pe data de 15 septembrie. La jumatatea verii au aparut informatiile ca cei doi vor face nunta pe data de 13 noiembrie a anului 2022.

Omul de afaceri detine mai multe firme si catiga sume frumoase de bani din chirii. Toni, in varsta de 43 de ani a mai avut doua casatorii dar care s-au terminat cu un divort.

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns