David Popovici a revenit in Romania
Stiri din Sport de ultima ora

David Popovici a revenit in Romania

David Popovici, pustiul de 17 ani a fost asteptat pe aeroportul Henri Coanda cu foarte multe persoanlitati dornice s ail intampine. Acesta a revenit in Romania cu cele doua medalii de aur cucerite la Campionatele Mondiale de natatie.

David Popovici a avut un discurs superb in care i-a pus pe prim plan pe ramanii care l-au sustinut de fiecare data.

Iata ce a declarat campionul

“Trebuie să recunosc că nu sunt obișnuit cu atât de multă lume și atât de multă atenție, însă sunt tot eu, la fel de natural.

Cel mai important lucru pe care îl am de spus este să mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, care m-au suținut și care mă susțin în continuare.

Le mulțumesc românilor care m-au urmărit, celor care au venit și m-au văzut pe viu, dar și celor din fața televizoarelor.

E superb și cred că multă lume ar vrea să fie în situația mea și să știe că atât de multă lume îl susține. Sunt chiar onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine, sincer”, a spus Popovici in aplauzele celor prezenti.

Citeste  Prima femeie boxer din Iran, ajunsa intr-o competitie oficiala

Campionul avea noua antrenamente pe saptamana

David are parte de noua antrenamente pe saptamana, de care doua ore fiecare. In timpul unui antrenament inoata sase kilometric. Pe timpul scolii se trezeste la 4:00 iar la 5:45 este in bazin pentru a putea ajunge la cursurile Colegiului National George Cosbuc din Bucuresti. Dupa care, dupa amiaza se prezinta la al doilea antrenament. „Stau bine și cu școala, încerc să echilibrez balanța dintre sport și lectură, iar până acum mi-a ieșit. Îmi place să îmi petrec timpul liber împreună cu prietenii mei, indiferent ce facem“,  a spus David.

Acesta a spus ca are foarte multa incredere in el „Nu m-am gândit ce aș vrea să fac pe lângă înot, mi se pare că nu are sens să o fac acum. Este prea devreme, îmi voi face griji pentru asta mai târziu“.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *