Sore a spus ce relatie are cu fetita ei
Stiri de ultima ora Mondene

Sore a spus ce relatie are cu fetita ei

Sore a anuntat ca s-a despartit de partenerul ei Mirceal Julean dupa o relatie de 8 ani. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Erin in varsta de 6 ani si jumatate.

Ce a declarat Sore despre realtia cu fetita ei

„Am trecut și de ‘perioada Elsa’, dacă îți vine să crezi. Are 6 ani și jumătate și cumva am trecut repede peste perioada personajelor de desene animate, le-a trăit pe toate, au fost toate prințesele astea. Acum este mai mult pe seriale pentru copii, astea care au și umor pentru că ea mergând la o școală în regim britanic înțelege și vorbește engleza foarte bine și atunci râde la toate poantele astea din filme. Trec așa mândră pe lângă ea când se uită la vreun serial și îmi zic că prinde ironia, prinde sarcasmul. Ea se uită la filme în limba engleză”, a spus Sore.

Aceasta spune ca profita de fiecare moment pe care il are pentru a se dedica fetitei ei. Aceasta se declara o mamica fericita si implinita.

„Când mergem în vacanțe, își dorește foarte tare să o las pe ea să comande ce vrea să bea sau să mănânce. Își folosește engleza așa cu accent britanic. Dacă o vezi, este foarte drăguță. Eu nu merg la școala englezească și nu am accentul ei”, a mai spus Sore.

„Nu sunt genul de mamă care cocoloșește, dar sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună este, cât de iubită este, cât de puternică este și cât de frumoasă este. Pentru că este foarte frumoasă. Cred că orice copil are nevoie de validarea asta din partea părinților. Evident să nu fie exagerată și nepotrivită atunci când nu este cazul, dar este nevoie să plece cu încrederea asta”, a incheita vedeta.

Se pare ca vedeta l-a cunoscut pe fostul ei partener prin intermediul colegei si prietenei sale Alina Eremia.

„Prin Alina Eremia – Cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez. I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos”, a spus Sore.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns