Anca Serea a ajuns de urgenta la spital
Stiri de ultima ora Mondene

Anca Serea a ajuns de urgenta la spital

Anca Serea a ajuns de urgenta la spital atunci cand mama vedetei s-a simtit rau. Aceasta le-a spus urmaritorilor ei momentele dificile prin care trece. Vedeta a povestit cu lux de amanunte problemele de sanatate ale mamei ei si i-a multumit doctorului care s-a ocupat de ea.

  Iata ce a declarat vedeta

„Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simțit destul de rău cu sănătatea și ieri și alaltăieri și am luat decizia să mergem la spital. M-am plimbat prin mai multe spitale. (…) Am fost foarte mulțumiți de serviciile lor. Vreau să-i mulțumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama și s-a ocupat foarte bine de dânsa”, a povestit Anca Serea.

Anca Serea a vorbit de foarte multe oir despre problemele sale de sanatate. Vedeta a spus ca se conrunta de foarte multa vreme cu  o anemie severa si ca a ajuns la spital din aceasta cauza.

Aceasta a mai spus ca a trecut prin momente dificile, dar, cu toate astea a reusit sa treaca peste ele.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc.” a mai spus Anca.

Vedetea a mai adaugat ca anemia s-a agravat in urma nasterilor si din acest motiv si-a facut toate investigatiile. „Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”,  a mai spus Anca.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns