Andreea Balan s-a certat cu Tiberiu Argint
Stiri de ultima ora Mondene

Andreea Balan s-a certat cu Tiberiu Argint

Andreea Balan este intr-o relatie cu Tiberiu Argint de aproape 10 luni. Cu toate ca sunt inca la inceput intre cei doi au inceput deja certurile. Cuplul a fost prins in timp ce se certau destul de rau.

    Iata care a fost motivul scandalului dintre cei doi

Andreea Balan si Tiberiu au fost protagonistii unei discutii aprinse in masina artistei. Cei doi s-au certat destul de serios. Minute in sir a durat cearta care parea ca nu se mai termina.

”Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă.

Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase”,  a dezvalui un apropiat din anturajul celor doi.

Andreea a spus ca ea a fost cea care a cedat iar asta nu se intampla prea des ”Tiberiu și Andreea sunt, amândoi, încăpățânați, dar comunică bine. De data aceasta, Tiberiu a reușit să o convingă pe Andreea că varianta lui este cea bună și ea a acceptat să îi dea mână liberă când vine vorba de amenajarea interiorului.

Acum chiar abia așteaptă să termine Tiberiu ce avea de gând să facă în casa ei, dar durează câteva luni… Iar asta, ca să fim sinceri, înseamnă foarte mult în relația pe care o are Andreea cu el, e clar că și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea. Iar ea asta vrea de la un bărbat, să aibă de învăța de la el, să îl admire”, a mai mentionat aceeasi sursa.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns