Ben Affleck face declaratii uimitoare cu privire la casatoria cu Jennifer Garner
Stiri de ultima ora Mondene

Ben Affleck face declaratii uimitoare cu privire la casatoria cu Jennifer Garner

Ben Affleck a vorbit deschis despre relatia pe care a avut-o cu Jennifer Garner si despre dependenta de alcool. Actorul a marturisit ca daca ar fi ramas in acea relatie cu actrita in varsta de 49 de ani cu siguranta ar fi continuat sa consume alcool.

Iata ce a declarat Ben Afleck

„Probabil că încă aș fi băut. E unul dintre motivele pentru care am început să beau… pentru că eram prins”, a spus actorul si a recunoscut ca nu era fericit in casatoria cu Jennifer Garner.

„Mă gândeam… Nu pot să plec din cauza copiiilor mei, dar nu sunt fericit. Ce fac? Așa că ceea ce am făcut a fost să beau o sticlă de whisky și să adorm pe canapea, lucru care s-a dovedit a nu fi o soluție” a mai spus acesta.

Actorul a mai spus ca a incercat sa isi salveze casnicia dar ca relatia lor nu a mai functionat desi a depus toate eforturile pentru asta.

„Am avut o căsnicie care nu a mers. Cu o persoană pe care o iubesc și o respect, dar cu care nu ar fi trebuit să mai fiu căsătorit. Am încercat. Am încercat. Am încercat pentru că aveam copii. Amândoi am simțit că acesta nu este exemplul de căsnicie pe care copiii noștri ar trebui să îl vadă”, a mai spus Ben.

Cu toate ca relatia lor nu a functionat Ben Affleck si Jennifer au ramas destul de apropiati. Mai mult de atat, actrita a sarbatorit Halloween-ul alaturi de Ben si de Jennifer.

„Toți se înțeleg bine și se concentrează pe copii. Jennifer, Ben și Jen Garner au vrut ca cei mici să aibă un Halloween minunat”, a adăugat o sursă apropiată pentru People. „Copiii sunt prieteni și au vrut să meargă la colindat împreună. Era normal să meargă toți”,  a mai adaugat Ben.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns