Stiri de ultima ora Mondene

Shannen Doherty dezvaluiri emotionante din lupta cu cancerul

Shannen Doherty a fost diagnosticata cu cancer pentru prima data in anul 2015. Desi actrita a mers constant la medic si a tinut boala sub control, cancerul a recidivat in anul 2017. Aceasta a declarat „Am început să am niște dureri foarte ciudate, așa că, mi-am sunat oncologul. Iar el a spus: „hai să vedem ce este.” Cred că undeva in interiorul tău, mereu vei bănui că acest lucru se va întâmpla. Dar m-am convins, într-un fel sau altul, că îl voi învinge. Și am fost o supraviețuitoare”.

Shannen Doherty a declarat ca a tinut secret faptul ca are cancer deoarece is-a dorit sa lucreze in continuare si nu a vrut ca oameni sa o trateze diferit. Ea a mai transmis fapul ca a primit foarte mult ajutor din partea colegului sau din Beverly Hills , Brian Austin Green „Ei te privesc de parcă ești un om care se plimbă și că trebuie să își ia adio de la tine. Îmi place să muncesc și acest lucru a fost un motiv pentru care mă trezeam în fiecare dimineață. Este și un motiv pentru care continui să lupt pentru a rămâne în viață.”

Shannen Doherty sustine ca are cancer in stadiu terminal din cauza procesului in care este implicata pentru recuperarea unei sume impresionante de bani. Mai exact, casa ei din California a fost afectat de incendiul Woolsey in anul 2018. Actrita sustine ca a dat in judecata State Farm, o companie de asigurari.

Avocatul actritei a declarat ca State Farm a refuzat sa acopere costul intreg al reparatiilor in urma incendiului. Reprezentantul State Farm a declarat „Empatizăm cu problemele de sănătate ale doamnei Doherty și îi dorim să se vindece complet. Credem cu tărie că ne-am confirmat angajamentul față de clientul nostru și am plătit ceea ce datorăm. Noi suntem pregătiți să ne apărăm poziția în instanță.”

Shannen Doherty a transmis „Prefer ca oamenii să afle de la mine. Nu vreau să se afle prin alte împrejurări. Vreau să fie real și autentic. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine.”

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns