Inteligenta artificiala si recunoasterea paralela in aeroport. Descopera mai multe
Stiri Internationale de ultima ora

Inteligenta artificiala si recunoasterea paralela in aeroport. Descopera mai multe

Tehnologia a ajutat foarte mult la imbunatatirea experientelor de zbor pentru toti pasagerii. Aplicatiile care informeaza despre posibilele intarzieri, accesul la Wi-fi sau servicii de securitate sunt cateva dintre lucrurile de care calatorii deja se bucura in prezent. In curand recunoasterea paralela va fi disponibila in aeroport.

Ce urmeaza sa apara in aeroport?

Recunoasterea faciala pentru imbarcare. Da, ai auzit foarte bine. Deja cateva sute de aeroportui testeaza recunoasterea faciala. Mai exact, biometria presupune identificarea unui turist prin amprenta sau prin recunoasterea faciala.

In aeroportul Changi din Singapore se deruleaza un test prin care calatorii sunt recunoscuti printr-un sistem de scanare a fetei sau a irisului.

In British Airways a fost instalat sistemul biometric pentru imbarcarea calatorilor la Terminalul 5 in cadrul Aeroportului Heathrow. Mai mult de atat sunt folositi niste roboti care pot comunica in diferite limbi cu turistii si le ofera informatiile de care au nevoie cu privire la un anumit zbor. In Statele Unite se incearca acelasi lucru.

Citeste  Va fi haos in SUA ?

Mai mult de atat se testeaza deja o modalitatea de verificare a bagajelor printr-o modalitatea unica de inteligenta artificiala.  Se asteapta ca pana in anul 2025 toate aeropoturile din lume sa fie dotate cu acest sistem atat de reusit.

Pana in anul 2030 vor aparea cateva aplicatii care vor usura traseul unui calator. Acestia vor putea primi mai usor informatii despre vreme sau pentru comandarea unor gustari care vor fi livrate la poarta de imbarcare. Toate aplicatiile vor fi dotate cu GPS astfel incat toti pasagerii sa afle unde este cel mai apropiat restaurant sau unde se afla poarta zoborului lor.

Rampele automate pentru persoane cu dizabilitati sau pentru bagajele de mari dimensiuni se vor inmulti. In anul 2019 in Aeroportul National James Armstrong Richardson din Winnipeg a fost introdus primul plug de zapada automat. Acesta a fost o imbunatatire majora care a adus rezultatele mult asteptate.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *