Stiri Internationale de ultima ora

Americanii nu au dovezi ca extraterestrii ar fi vizitat Terra

Noul demers al Pentagonului de a investiga rapoartele referitoare la OZN-uri nu a oferit pana in prezent nicio dovada ca extraterestrii ar fi vizitat Terra sau ca vreo nava extraterestra ar fi cazut pe Pamant.

Totusi, studiile Pentagonului de a investiga anomalii, obiecte neidentificate in spaţiu, pe cer sau chiar sub apa, a condus la sute de noi rapoarte care sunt in curs de cercetare. Dar pana in prezent, nimic nu indica existenta vietii extraterestre inteligente. Ronald Moultrie, subsecretar de stat pentru informatii şi securitate, a declarat ca pana acum nu am vazut nimic care ar sugera ca a existat o vizita extraterestra, o prabusire extraterestra sau ceva de acest gen.

Sean Kirkpatrick, directorul nou infiintatului Birou de solutionare a anomaliilor in toate domeniile, de pe langa Pentagon, nu a exclus posibilitatea vietii extraterestre si a subliniat ca are o abordare stiintifica in cadrul acestei cercetari. Kirkpatrick spune ca e vorba de analize amanuntite si riguroase. Noul Birou se concentreaza asupra activitatilor inexplicabile din proximitatea instalatiilor militare, in spatiul aerian restrictionat si in alte zone de interes, iar scopul sau este de a contribui la identificarea posibilelor amenintari la adresa sigurantei operatiunilor militare americane si a securitatii nationale.

Un raport al administratiei, publicat anul trecut, a documentat peste 140 de cazuri pe care armata americana le numeste oficial fenomene aeriene neidentificate, Unidentified Aerial Phenomena – UAP, observate incepand din 2004. Toate, cu exceptia unuia – un balon mare, dezumflat – raman neexplicate.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns