Stiri Internationale de ultima ora

Regina consoarta are COVID

Camilla, sotia regelui Charles al III-lea si regina consoarta, a iesit pozitiva la COVID, anunta palatul Buckingham.

Regina consoarta, in varsta de 75 de ani, e dublu vaccinata si boosterizata, ca si regele Charles al III-lea. Ea a mai avut COVID, in februarie anul trecut.

“Dupa simptome de raceala, Maiestatea Sa, Regina Consoarta, a iesit pozitiva la virusul COVID” – precizeaza palatul Buckingham. Ea si-a anulat toate angajamentele publice din aceasta saptamana.

Surse de la Buckingham, citate de BBC, afirma ca Regina Consoarta are un tonus bun si se odihneste. Camilla deja isi anulase o vizita ce urma sa aiba loc marti, pentru ca se simtea racita. Dupa cateva ore s-a anuntat ca regina a fost testate si testul COVID a iesit pozitiv.

Camilla si sotul ei, regele Charles al III-lea, au avut COVID exact acum un an, in februarie 2022.

Emotii pentru regele Charles ?

Ramane de vazut daca s-a infectat si regele Charles al III-lea. Suveranul britanic e dublu vaccinat si e cu dozele booster la zi. Deocamdata, regele nu si-a schimbat programul. Si Charles si Camilla au indemnat mereu populatia sa se vaccineze.

In februarie, anul trecut, atat Charles, cat si Camilla s-au imbolnavit in acelasi timp. Atunci ordinea a fost invers. Intai a facut COVID regele Charles, iar apoi sotia sa, Camilla. Atunci emotiile erau si mai mari: Charles se vazuse cu regina Elisabeta a II-a cu doar cateva zile inainte.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns