Stiri Internationale de ultima ora

Faceti sex ! E recomandarea sefului Autoritatii Nationale de Sanatate din Danemarca

“Sexul e bun ! Sexul e sanatos” – o spune Soren Brostrom, seful Autoritatii Nationale de Sanatate din Danemarca. Dar el atrage atentia ca in vreme de pandemie este, totusi, un risc.

Se stie ca nordicii sunt lipsiti de inhibitii si pentru ei nu exista tabuuri, nici macar in privinta sexului, subiect pe care il abordeaza cu toata deschiderea. Exact asa s-a intamplat la o recenta conferinta de presa, la care seful Autoritatii Nationale de Sanatate din Danemarca, “seful sanatatii”, cum ii spune presa, a fost intrebat ce recomanda oamenilor singuri in aceasta perioada de izolare si distantare sociala. Iata cum a decurs dialogul, care nu mai are nevoie de niciun comentariu:

Reporter de la publicatia Ekstra Bladet: 1,6 milioane de oameni din aceasta tara nu au partener. Cat timp cred autoritatile ca se pot abtine de la a face sex ?

Soren Brostrom, Director-General Autoriatatea Sanitara : In numele Comisiei de Sanatate va pot spune ca sexul e bun, sexul e sanatos. Noi suntem pentru sex. Omul e o fiinta sexuala si trebuie sa poata face sex, inclusiv persoanele singure,  in aceasta perioada de pandemie de coronavirus. Sigur, ca orice contact intre oameni, exista riscul infectarii, sa nu ne ascundem dupa degete. Dar e OK sa faceti sex.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns