Anamaria Prodan a facut o donatie impresionanta
Stiri de ultima ora Mondene

Anamaria Prodan a facut o donatie impresionanta

Anamaria Prodan lupta impotriva coronavirusului si pentru asta a facut doua donatii impresionante la spitalele din Romania. Aceasta impreuna cu multe alte vedete au donat sume colosale de bani pentru a se putea lupta impotriva coronavirusului.

Cat a donat vedeta?

Anamaria Prodan a donat alaturi de finul ei Moise Olariu materiale sanitare catre Spitalul Victor Babes din Timisoara dar si catre Spitalul Fundeni din Bucuresti. In Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost internata si mama sa Ionela Prodan in momentul in care aceasta era in viata.

Anamaria Prodan a donat 800 de combinezoane, 1000 de masti de protectie dar si zeci de litri de alcool sanitar. Aceasta a mai donat si 2000 de masti pentru personalul medical.

„Fiecare trebuie să aiba un rol în aceasta lupta cu acest virus. Chiar daca este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudam, sa facem desene, sa facem clipuri pentru Instagram. Hai sa bagam mana in buzunar sa ajutăm spitalele si medicii! Degeaba ii aplaudam daca ei nu au cum sa se protejeze sau cum sa ne ajute! Degeaba claxonam sau punem imnul daca nu donam bani sau materiale sanitare. Medicii mor inaintea noastra deoarece nu au cum sa se protejeze”, a declarat aceasta.

Anamaria Prodan si-a incurajat si colegii sa doneze pentru spitale „Daca Dumnezeu v-a ajutat sa strangeti averi sa aveti o situatie financiara foarte buna… donati catre aceste spitale si ajutati medicii sa ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ati făcut milioane datorita fotbalului! Ați ajuns cunoscuti datorita fotbalului. Luati o parte din ce v-a dat fotbalul si ajutati voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede! Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casa, incet incet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Daca eu si finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timisoarei, nu am ezitat o secunda si am achizitionat paleti intregi de combinezoane, manusi, masti, alcool, si cei din fotbal pot face un efort sa ajutam si sa ne ajutam”, a mai spus aceasta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns