Stiri de ultima ora Mondene

Kylie Jenner si  Kanye West, celebritatile care castiga cel mai bine

Revista Forbes a publicat lista anuala a celor mai bine platite celebritati, iar numele care se regasesc sunt din cele mai diverse domenii: showbiz, afaceri, sport.

Kylie Jenner are cele mai mari castiguri din lume, la aceasta ora: in ultimele 12 luni a castigat 590 de milioane de dolari. Mare parte din bani vine din vanzarea a 51 la suta din actiunile ei de la firma Kylie Cosmetics. Actiunile au fost cumparate de Coty. Jenner are 22 de ani si este sora vitrega a lui Kim Kardashian. Desi a castigat primul loc la veniturile cele mai mari, Jenner a fost scoasa de Forbes de pe lista miliardarilor, acolo unde era acum un an. Sotul lui Kim Kardashian, Kanye West, este pe locul doi, cu incasari de 170 de milioane de dolari. Banii au fost castigati in principal din contractul cu Adidas pentru brandul sau de sneakersi, Yeezy. Pe locul al treilea este tenismenul Roger Federer, cu incasari de aproximativ 107 milioane de dolari, anul trecut. Cea mai profitabila activitate a lui Federer este acordul cu firma Uniqlo din Japonia si contractul cu numarul unu in orologerie, Rolex. Urmeaza starurile din fotbal Cristiano Ronaldo si Lionel Messi.

Citeste  Eurovision va avea o scenă rock

Kanye West e si muzicianul cu cele mai mari incasari, urmat de Elton John care castigat aproximativ 81 de milioane de dolari, din turneul de adio.

Perioada luata in calcul de Forbes este iunie 2019-iunie 2020, iar castigurile mentionate sunt brute – inainte de plata impozitelor, a onorariilor pentru manageri etc.

Cea mai tanara din clasamentul Forbes 100  este cantareata Billie Eilish, care la doar 18 ani a avut in ultimele 12 luni incasari de 53 de milioane de dolari.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *