Stiri Justitie de ultima ora

Trei romani arestati in Belgia: au aruncat in aer bancomate si au furat o suma uriasa

Potrivit presei belgiene, cei trei romani ar fi autorii a nu mai putin de sase jafuri la bancomate: paguba totala se ridica la 700.000 de euro.

Anchetatorii din Turnhout, zona Anvers, in Flandra, au anuntat ca exista un al patrulea suspect. El a fost dat in urmarire internationala. In plus, in Romania ar fi fost deja arestat un cetatean roman, in legatura cu aceleasi atacuri la bancomate. Autoritatile belgiene au demarat procedura de extradare.

Romanii au furat cel putin 700.000 de euro

Din informatiile de pana acum, sucursalele bancilor care au cazut prada jefuitorilor romani ar fi raportat disparitia a 700.000 de mii de euro, in total. Insa datele sunt preliminare, atrag atentia anchetatorii din Turnhout, iar pagubele ar putea fi mult mai mari. Banda opera si in Germania si facea naveta saptamanal, pentru a sterge urmele. Hotii nu si-au schimbat masina, asa ca, in cele din urma, au fost depistati. La una din resedintele folosite au fost gasite materiale ce erau folosite la spargeri, inclusiv explozibil, pentru a arunca in aer bancomatele. Masina ar fi fost gasita ascunsa in curtea unei consiliere de la primaria locala, precizeaza televiziunea publica belgiana. Deocamdata nu e clara daca tanara consiliera de la primarie e implicata in furtul din bancomate.

Miriam

Distribuie mai departe
Citeste  Dolj: a fost descoperita o grupare implicata in emiterea de false certificate de vaccinare
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *