Teo Trandafir s-a confruntat frecvent cu atacurile de panica
Stiri de ultima ora Mondene

Teo Trandafir s-a confruntat frecvent cu atacurile de panica

Teo Trandafir a vobit cu multa onestitate despre atacurile de panica pe care le-a avut in trecut. Vedeta a marturisti ca a suferi un episode puternic in care era convinsa ca isi va pierde viata.

In ultima perioada sanatatea mintala este un subiect din ce in ce mai dezbatut atat in presa cat si in retelele sociale. Foarte multe persoane publice au vorbit despre problemele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului si au incercat sa inlature stereotipurile care planeaza in jurul acestui subiect.

Iata ce a mentionat vedeta

„Da, dar la mine nu știu cum se manifestă. Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcată, care durează mai mult de trei săptămâni. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte.

Ca să-ți dau un exemplu,ce mi s-a întâmplat mie. Am făcut un rahat, am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15:18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii… urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă. Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum. M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa”, a spus Teo.

Citeste  Berlusconi, alături de iubita sa în vârstă de 30 de ani

Mai mult de atat, Teo a mai vorbit si despre adoptia fiicei sale Maia si a recunoscut ca perioada de la inceput nu a fost deloc usoara pentru ea.

„Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească. Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă” a concluzionat vedeta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *