Cristina Ich a trait clipe de cosmar la Londra
Stiri de ultima ora Mondene

Cristina Ich a trait clipe de cosmar la Londra

Cristina Ich a trait momente de cosmar in calatoria ei in Londra. Vedeta a marturisit ca a fost inconjurata de energii negative si a spus ca nu s-a confruntat niciodata cu o astfel de situatie.

Ce a patit vedeta in Londra?

Cristina a spus ca nu s-a simtit deloc bine in cele 5 zile in care  a stat in capitala Marii Britanii. Aceasta a spus ca in aeroport nimic nu mai semana cu ceea ce isi amintea ea.

„N-am fost bună de nimic la Londra. Orașul ăla m-a încărcat cu o energie negativă. N-am pățit niciodată așa ceva. (…) Am vrut să-mi păstrez energia pentru interviuri, pentru că efectiv nu aveam chef să vorbesc. Mi-am revenit abia ultima seară, că știam că trebuie să vin acasă. (…) Trebuia să facă story-uri, dar nu puteam să vorbesc, aveam gura încleștată. Nu eram bună de nimic, nu puteam să dorm. În cinci zile, am dormit 10 ore. Număram secundele să mă întorc acasă”, a spus Cristina Ich.

Vedeta a spus ca nu se astepta sa vada in jurul ei atat de multe persoane de nationalitate diferita si tot mai putini englezi.

„Asta se întâmplă în toate orașele mari și bineînțeles că este loc pentru toată lumea. Să nu interpretați că este vreo dovadă de rasism, xenofobie etc. pentru că nu am nicio problemă cu nicio rasă umană. Doamne ferește! Doar că nu m-am așteptat să fie atât de mulți și peste tot. Cel puțin așa mi-a spus și prietena mea, care locuiește acolo. Eu vă povestesc așa… ca primă impresie că din partea mea pot veni și din Nepal și din Camerun. Bineînțeles că nu asta mi-a influențat starea. Nu, am simțit greoi orașul, lumea. Am avut poate și eu ghinion. Intrau în tine, nu-și cereau scuze. Era așa… foarte schimbat. Și foarte multă mizerie.”,  a mai zis vedeta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns