Catalin Botezatu face declaratii fara perdea
Stiri de ultima ora Mondene

Catalin Botezatu face declaratii fara perdea

Catalin Botezatu este recunoscut pentru sinceritatea sa si pentru curajul de a spune lucrilor pe nume. Designerul a ajuns acolo unde este acum din cauza seriozitatii de care a dat dovada.

Bote face declaratii socante

Catalin Botezatu isi impresioneaza publicul prin declaratiile socante pe care le face.  Deisignerul spune adesea ca si-ar dori o familie.

“Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine.”, a transmis Bote.

Acesta spune ca nu se afla intr-o relatie deoarece nu a avut timp.

„A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara” a mai mentionat acesta.

Bote a mai marturisit ca este placut atat de catre femei cat si de catre barbati.

„Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul” a continuat designerul.

Acum ca a trecut un an de la momentul cel mai dificil din viata sa Bote este sincer si spune ca s-a rugat foarte mult la Dumnezeu.

“Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe.” a mai mentionat acesta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns