Mihai Bendeac infectat cu covid-19
Stiri de ultima ora Mondene

Mihai Bendeac infectat cu covid-19

Mihai Bendeac a vorbit deschis despre infectia cu noul coronavirus. Acesta a luat prin surprindere pe toata lumea in momentul in care a declarat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Bendeac a discutat deschis despre modul in care s-a manifestat boala dar si despre cum a contactat virusul.

Iata cum s-a infectat actorul

Mihai Bendeac a declarat ca infectarea a avut loc dupa inmormantarea bunicului sau, mai exact in luna martie. Preotii si ceilalti slujnici ai bisericii erau infectati cu coronavirus iar la putin timp atat Mihai Bendeac cat si familia sa au inceput sa aiba simptomele virusului.

‘Ne-am infectat la înmormantarea bunicului. În cinci minute aveam toate simptomele’,  a declarat Bendeac.

Unchiul si matusa lui Bendeac au ajuns din pacate la spital pe cand mama, tatal si fratele sau s-au tratat acasa. Actorul sustine ca oamenii se poarta diferit cu el din momentul in care  au aflat cele declarate.

‘Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima cateogorie sunt oamenii care mă salută așa cum mă salutau de obicei (…) A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni de zile și acum am și anticorpi și sunt și imun și mi-am făcut și testul și a ieșit negativ, sunt în cea mai bună poziție cu putință și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curozitate morbidă. Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă’,  a declarat Bendeac pe retelele de socializare.

Tot Bendeac a mai spus ca a avut simptome mai puternice doar 24 de ore dupa care starea sa s-a imbuntatatit. “Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a mai precizat actorul.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns