Cele mai interesante atractii turistice din Maramures
Stiri de ultima ora din Turism

Cele mai interesante atractii turistice din Maramures

Vrei ca in cursul acestui an sa vizitezi cat mai multe orase din frumoasa noastra tara. Atunci viziteaza Maramuresul pentru cele mai importante atractii turistice. Atunci cand auzi de Maramures te duci automat cu gandul la costumele traditionale, la capitele de fan si la bisericile traditionale din lemn.

Cele mai importante atractii turistice din Maramures

Cimitirul Vesel de la Sapanta

Acest cimitir este cunoscut peste tot in lume. Toti romanii cunosc informatiile necesare despre acest cimitir si vin aici pentru mesajele amuzante zgariate cu mult haz pe crucile oameniilor trecuti in nefiinta.

Plimbare cu Mocanita pe Valea Vaserului

Ca sa poti avea parte de  cele mai minunate peisaje trebuie sa te trezesti mai devreme in ziua in care vrei sa te bucuri de aceasta plimbare. Cel mai bine este sa ajungi la gara inainte de ora 9 ca sa poti fi sigur ca prinzi trenul care pleaca la cea mai devreme ora. Mocanita este o adevarata atractie turistica in tara noastra. Te vei simti ca intr-un film vechi in care parca timpul a stat in loc.

Cascada Cailor

Este cea mai superba casacada din Romania si poti ajunge aici mergand pe jos.  Poti merge pe jos le-a lungul unei potece care incepe din Borsa sau cu telescaunul.

Muzeul Satului Maramuresean

Muzeul Satului Maramuresean este situat in Sighetul Marmatiei si este o minunata casa veche din lemn arsa cu porti sculptate. Gardurile acestui muzeu este realizat din nuiele impletite si stergare pe pereti. Toate aceste plimbari prin satele traditionale au un farmec aparte si in mod sigur vei avea parte de o experienta de neuitat. Te vei simti ca o intoarecere in trecut.

Parcul National din Muntii Rodnei

Este un parc impresionant care are multe trasee turistice. Poti veni aici oricand iti doresti relaxare si voie buna. O simpla plimbare in acest parc te va destinde si te va face sa te bucuri la maxim de vacanta ta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns