seifuri
Stiri Lifestyle de ultima ora

Diferitele tipuri de seifuri disponibile pe piata

Seifurile au o varietate de functii si toate includ protectia documentelor importante sau a obiectelor de valoare. Astfel de lucruri necesita protectie impotriva furturilor si incendiilor, iar seifurile s-au dovedit a fi extrem de utile cand vine vorba de siguranta obiectelor personale. Exista diferite tipuri de seifuri asa cum este prezentat aici, dar cele doua tipuri principale de seifuri sunt cele concepute pentru companii si cele care sunt proiectate pentru a fi utilizate in propria locuinta. In fiecare dintre aceste categorii se incadreaza alte tipuri de seifuri care au nivel diferit de protectie.

Tipuri de seifuri in functie de necesitati

Exista cateva tipuri diferite de seifuri din care poti alege astfel incat sa se potriveasca cu nevoile companiei tale. O categorie majora este constituita din cele care ofera protectie impotriva furtului si poti gasi mai multe modele pe https://www.safemag.ro/seifuri. Incuietorile acestor seifuri sunt proiectate pentru a fi extrem de sigure si ofera un nivel ridicat de protectie impotriva efractiei. Documentele companiei care necesita protectie speciala datorita confidentialitatii ridicate, pot fi pastrate in siguranta in aceste seifuri, accesul la continut fiind restrictionat si permis doar persoanelor autorizate.

Citeste  Cărțile bisericești – un rol esențial în dezvoltarea copiilor noștri

Un alt tip de seif potrivit atat pentru companii cat si pentru casa este cel proiectat sa ofere protectie impotriva incendiilor. In mod obisnuit, aceste seifuri au incuietori sigure, ceea ce inseamna ca ofera si protectie impotriva furtului. Exista diferite niveluri de protectie pe care le asigura seifurile rezistente la foc, la fel cum exista diferite grade de protectie ale incuietorilor. Hartiile au nevoie de protectie suplimentara in cazul in care exista un incendiu in birou, asadar acestea sunt extrem de potrivite pentru companii. Seifurile antifoc sunt capabile sa mentina o temperatura scazuta in interior pentru o anumita perioada de timp, oferind protectie impotriva incendiilor fie pentru 30 de minute, 60 de minute, 120 de minute sau mai mult.

Seifurile antifoc sunt foarte utile si pentru locuinte, acestea pastrand in siguranta actele casei, mostenirile familiei, documente importante si numerar. Persoanele care vor sa-si protejeze bunurile atat de furt cat si de incendiu, pot opta pentru un seif cu dubla certificare. Acesta asigura protectie impotriva efractiei, in timp ce va pastra obiectele importante departe de daunele provocate de incendiu. Seifurile cu dubla certificare sunt disponibile in variante cu inchidere cu cheie sau inchidere electronica, au diferite culori si dimensiuni, astfel incat sa se incadreze perfect cu spatiul si decorul casei tale.

Citeste  Documentele de care este nevoie in cazul decesului unei persoane si repatrierea acesteia

Seifuri potrivite pentru afaceri

In ziua de astazi, cele mai multe companii au renuntat la gestionarea sumelor mari de numerar in mod regulat. Cu toate acestea, unele domenii, cum ar fi restaurantele, au foarte multi bani in casa zilnic. Pentru aceste afaceri, seifurile cu fanta sunt o masura de securitate necesara. De obicei, aceste seifuri sunt fixate sigur pe podea, spre deosebire de seifurile mai mobile destinate locuintelor. Protectia si securitatea oferite de seifurile cu sertar de depozitare, fac din acestea o optiune fiabila si convenabila pentru orice restaurant.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *