pexels-pixabay-50597
Stiri Lifestyle de ultima ora

Cum sa-ti cresti masa musculara in mod natural! Tips&tricks!

Persoanele care sunt interesate sa-si creasca masa musculara trebuie sa fie extrem de echilibrate si sa-si contureze un plan eficient prin care sa isi atinga scopul. Potrivit anabolizante-balkan.com.ro, este vorba despre o munca ce presupune continuitate, ambitie si perseverenta. Rezultatele vor fi unele incredibile, iar cei care urmeaza sfaturile specialistilor vor avea un corp datorita caruia sa se simta mandri!

Ce recomandari se pot face in cadrul unui program de antrenament care urmareste cresterea masei musculare in mod natural? Raspunsul optim, in cele ce urmeaza!

Aspecte care se au in vedere in legatura cu tensiunea intramusculara

In ciuda faptului ca foarte multi dintre cei care merg la sala par sa faca acelasi exercitiu in fiecare zi, de fapt isi aliniaza corpul astfel incat sa reduca din fortele externe si se ajuta de toti muschii, limitandu-si totodata raza de miscare.

Aceasta practica nu este una tocmai eficienta, intrucat oamenii isi limiteaza tensiunea intramusculara si chiar daca fac foarte mult efort, isi uzeaza in mod inutil incheieturile, tendoanele si ligamentele. Asadar, recomandat este sa se focuseze pe exercitiile potrivite, datorita carora sa castige cat de mult posibil cu o uzura minima a corpului.

Citeste  Cadavre folosite pe post de ingrasamant pentru sol: o noua lege in California

Avantaje care se obtin prin abordarea intr-un mod corect a antrenamentelor

In aceasta idee, expertii recomanda sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

  • e bine ca persoanele care urmaresc sa-si creasca masa musculara sa tina cont consta de faptul ca trebuie sa-si imparta antrenamentele pe grupe si pe zile. De exemplu, daca luni lucreaza pieptul, miercuri trebuie sa se ocupe de spate, iar ulterior, intr-o alta sedinta de picioare. Este dovedit faptul ca masa musculara creste astfel mai eficient si intr-un mod sanatos, decat daca exercitiile ar fi combinate in fiecare sedinta;
  • exercitiile trebuie sa se distribuie echilibrat. Pe lista trucurilor de care e bine sa se tina cont si ca este important sa isi distribuie exercitiile in mod echilibrat. De exemplu, antrenamentele alternate de super/inferior functioneaza extrem de bine. Cei care vor sa-si lucreze muschii principali, adica cei de la piept, umeri si triceps trebuie sa se orienteze cu precadere catre exercitiile de impins cu haltera in plan orizontal, impins deasupra capului cu gantere, dar si spre impins din apropiat, care ajuta la primar triceps;
  • nu putini sunt cei care considera ca este bine ca atunci cand merg la sala sa faca serii de cate 8 sau 12 repetari de fiecare data. Adevarul este, insa ca numarul de repetari trebuie alternat. De exemplu, seriile de 12 trebuie combinate cu cele de 3-5 repetari si tot asa. In acest fel, oamenii isi pot creste repede masa musculara si, in acelasi timp isi pot dezvolta un corp puternic si foarte bine echilibrat;
  • indiferent de stilul folosit de catre fiecare persoana in parte, progresul trebuie intotdeauna sa fie masurat si calculat foarte bine. Cea mai sigura metoda pentru a evita cresterea masei musculare in mod inestetic este aceea de a folosi intotdeauna aceleasi exercitii in mai multe sedinte la rand, insa alternativ. Bineinteles, se pot complementa exercitiile cu steroizi de vanzare de calitate, care sa ajute la obtinerea rezultatelor dorite.
Citeste  De ce sa optezi pentru gama de seminee electrice, daca locuiesti la bloc? TOP Motive

Sunt steroizii o alegere inteleapta?

Sustinerea antrenamentelor si cu steroizi este o idee buna doar atunci cand oamenii stiu exact cum sa-si dozeze suplimentele. In acest sens, ei trebuie sa ceara sfaturi de la specialisti in domeniu, care le pot recomanda produsele ideale, dar si cantitatile pe care trebuie sa le ia!

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns