Dragos Bucur diagnosticat cu Covid-19Dragos Bucur diagnosticat cu Covid-19
Stiri de ultima ora Mondene

Dragos Bucur diagnosticat cu Covid-19

Prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie”, Dragos Bucur a fost dignosticat cu Covid-19. Asta a dus bineinteles la oprirea filmarilor pentru celebra emisiune.

Care este starea de sanatate a prezentatorului?

Ei bine, oficialii postului de televiziune Pro TV au afirmat ca prezentatorul este diagnosticat cu Covid-19 si au mai tinut sa precizeze ca starea acestiua dar si a familiei sale este buna.

„Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Atât starea lui de sănătate cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar până la aflarea următoarelor vești”, se mentioneaza in comunicatul celor de la Pro TV.

Compania a luat toate masurile necesare pentru a evita raspandirea virusului.  „Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alături de Dragoș și familia lui și îi dorim recuperare rapidă”, se mai mentioneaza in acelasi comunicat.

Dragos Bucur a facut primele declaratii dupa ce s-a aflat ca a fost depistat cu coronavirus.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”,  a transmis acesta.

Bineinteles ca toata echipa emisiunii “ Visuri la cheie” urmeaza sa fie testata.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns