Iata anuntul facut de Mihai Petre dupa ce a castigat Asia express
Stiri de ultima ora Mondene

Iata anuntul facut de Mihai Petre dupa ce a castigat Asia express

Mihai Petre & Elwira si Cuza & Emi sunt cele doua echipe care au luptat in finala Asia Express care a avut loc in Tel Aviv.  Premiul cel mare a fost castigat de Mihai Petre si Elwira in valoare de 30.000 de euro.

Imediat dupa succesul de la Asia Express atat Mihai cat si Elwira s-au intors la marea lor pasiune si anume dansul.  Cei doi alaturi de o echipa de tineri dansatori au reprezentat Romania la Campionatul Mondial si au ajuns in finala.

Care a fost mesajul transmis de Mihai Petre

„Ultima dată când am încercat sa servesc România a fost weekendul trecut la Campionatul Mondial unde am reprezentat țara împreună cu acești doi dansatori talentați si am ajuns în Finalî. Am realizat încă odată cât de mândru mă simt când am șansa să fac asta, și cât de importantă este unitatea și lucrul în echipă. Pentru că a fost un efort comun, al unei echipe a României. Sper să înțelegem asta, indiferent de locul și domeniul de activitate. Am fost la fel de mândru de fiecare dată când urcam pe podium, ca sportiv, reprezentându-mi țara. Și sper sa rămân așa pănă la sfârșitul vieții. La mulți ani, România!”, a spus Mihai.

Citeste  Antonio Banderas a fost testat pozitiv de Covid-19 chiar de ziua lui

Imediat dupa difuzarea emisiunii Asia Express, Mihai a transmis un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram si a povestit care sunt emotiile traite.

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.” a incheiat acesta.

Citeste  Sore a spus ce relatie are cu fetita ei

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns