Stiri de ultima ora Mondene

Difuzarea ultimului episod din Game of Thrones a fost amanata in China. Iata care este motivul

Difuzarea ultimului episod din Game of Thrones a fost amanata in China deoarece a provocat furia fanilor.

Aceasta distributie HBO a fost lansata in 2011 si se bucura de o mare popularitate in China. Cu toate astea Tencent care este distribuitorul oficial al serialului in China prin platforma sa de streaming a anuntat in cursul zilei de luni ca difuzarea serialului se va amana.

“Din cauza unor probleme tehnice, transmisiunea nu poate avea loc aşa cum a fost prevăzut” a anuntat compania pe reteaua de socializare Weibo dar fara a oferi alte detalii.

Acest anunt a provocat furia fanilor si foarte multi dintre acestia au cerut ca banii de pe abonament sa le fie returnati. Tencent Video ofera acces la numeroase seriale pe baza de abonament lunar. Astfel toate persoanele care doresc sa vada celebrul serial trebuie sa plateasca un abonament lunar.

Cu toate astea unii fani au putut viziona episodul final al serialului in versiune piratata.

Episoadele difuzate de Tencent Video sunt cenzurate , scenele de sex si cele violente fiind eliminate.

Game of Thrones a ajuns la final duminica seara dupa opt sezoane si 73 de episoade. Productia HBO a ajuns la final cu o moarte socanta si cu un personaj numit rege in ciuda asteptarilor.

Game of Thrones a devenit un fenomen global inca de la lansare si a ajuns sa fie cel mai iubit serial din istoria HBO. Serialul a primit foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, un Glob de Aur, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani si un Peabody Award.

Game of Thrones este difuzat in 170 de tari si este unul dintre cele mai scumpe seriale din istorie. Bugetul de productie a crescut treptat iar ultimul sezon a ajuns la 15 milioane de dolari pe episod.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns