Stiri Locale de ultima ora

Ziua Romaniei pe Broadway

Zeci de artisti din Romania, celebritati, oameni de afaceri si lideri politici isi dau intalnire sambata pe Broadway, New York, in cadrul unui festival plin de viata, dedicat sarbatoririi culturii, gastronomiei si patrimoniului national al Romaniei.

Ziua Romaniei pe faimosul Broadway, in cartierul financiar al metropolei new yorkeze, a ajuns la editia cu numarul 20.

Timp de 5 ore, publicul urmareste dansuri si cantece populare romanesti cu Mirel Manea si Orchestra, Ansamblul Pilisterlu, Mădălina Raluca Horeanu, Virgil Stefan Prispian, Tiberius Zlotariu, Alin Zlotariu, Ciprian Florin Dăscălescu, George Rotaru, Valeria Arnautu, Gheorghe Gheorghiu, Brandusa Covalciuc, Dika Philosoph Manhattan 5 Group, Ansamblul folcloric Banatul. Si nu in ultimul rand, micile balerine de la studioul de balet al Operei Romane din Bucuresti au pregatit un program special pentru romanii si americanii care vin la Bowling Green Park, in Lower Manhattan la Ziua Romaniei pe Broadway.

Evenimentul e organizat de Stefan A.Minovici, unul dintre cei mai inimosi membri ai comunitatii romane din New York.  Participa si ambasadorul Romaniei la ONU, Ion Jinga, precum si prelati de la bisericile romanesti din metropola americana.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns