Florin Ristei si Naomi Hedman fac primele declaratii despre nunta
Stiri de ultima ora Mondene

Florin Ristei si Naomi Hedman fac primele declaratii despre nunta

Florin Ristei si Naomi Hedman au surprins pe toata lumea cu vestea ca s-au logodit in urma doar cu cateva luni. Acestia formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi s-au cunoscut la filmarile emisiunii X Factor Romania, Naomi fiind una dintre concurente dar a fost eliminata pe parcursul show-ului.

Cand a inceput relatia celor doi?

Realatia dintre Florin si Naomi a inceput dupa ce aceasta care este model si cantareata a fost eliminate din show-ul de talente.

„Mariajul este o opțiune personală – la fel ca sprâncenele – (râde) și nu cred că niște acte pot ține doi oameni împreună dacă ei nu sunt compatibili. Niciunul dintre noi nu a visat la o nuntă ideală și nu ne-am imaginat în situații de poveste, dar nici nu suntem împotriva ideii”, a declarat Naomi.

Florin si Naomi au fost destul de rezervati atunci cand a fost vorba despre povestea lor de dragoste. Cu toate astea, cei doi au facut declaratii recente despre frumoasa lor poveste de iubire.

„Nici de acum n-o să vorbim foarte mult despre relația noastră, pentru că de-asta e a noastră și ne place să o ținem intimă. Cu siguranță X Factor a fost triggerul pentru relație, iar din partea mea a fost o atracție din prima. M-a fascinat! Cu siguranță ne amintim amândoi momentul de parcă a fost ieri!” a declarat Florin Ristei.

Primul pas in relatia  lor a fost facut de Naomi, se pare ca aceasta a avut mai mult curaj „Pentru prima dată mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas. Pasul a fost destul de natural, pentru că eram în elementul meu, pe scenă, iar asta m-a împins să am puțin curaj”, a declarat Naomi.

„Mi-am dat seama din prima că e foarte natural, amuzant, pasionat și profesionist în ceea ce face, iar apoi a devenit ființa mea preferată”, a mai continuat aceasta.

In luna iulie a acestui an, Florin Ristei si Naomi s-au logodit. Artistul este cel care a facut aceasta sezvaluire „N-am zis-o niciodată. M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut. N-a știut nimeni, doar câțiva apropiați”, a declarat Florin.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns