Bianca Dragusanu o ataca dur pe Oana Zavoranu
Stiri de ultima ora Mondene

Bianca Dragusanu o ataca dur pe Oana Zavoranu

Bianca Dragusanu a ripostat dupa ce Oana Zavoranu a atacat-o. Cele doua si-au aruncat cuvinte dure una alteia. In plus Bianca a dat de pamant cu Oana Zavoranu si nu a avut nicio retinere sa o jigneasca pe cea care a vorbit urat despre ea.

   Iata ce a spus Bianca Dragusanu

Razboiul dintre Oana Zavoranu si Bianca Dragusanu prinde contur. Bianca s-a simtit atacata de  Oana si a iesit la atac.  Aceasta nu s-a sfiit sa spuna tot ce crede despre Oana pe care a numit-o in fel si chip.

Din acest motiv Bianca a facut un video pe contul ei de Instragram in care vorbeste despre Oana si pe care o face nesimtita si prefacuta.

”Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”,  a spus Bianca Dragusanu.

Bianca a fost deranjata de comentariile Oanei si i-a transmis acesteia un mesaj prin care ii cere sa o lase in pace.

„Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic, eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii” a spus Bianca.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns