Casnicia Printului Harry cu Meghan Markle nu va rezista
Stiri de ultima ora Mondene

Casnicia Printului Harry cu Meghan Markle nu va rezista

Lady Colin Campbell, autoarea mai multor carti legate de viata Printesei Diana a facut mai multe declaratii cu privire la casnicia Printului Harry cu Meghan Markle.  Aceasta a declarat ca relatia celor doi nu va mai dura mult timp.

   De ce spune aceasta cu relatia Printului Harry cu Meghan Markle nu va rezista

„Relația ei cu Harry nu va dura. Se enervează ori de câte ori numele meu este menționat. Dar nu poate face nimic pentru că nu am făcut nicio greșeală juridică. Tot ce am spus despre ea – trecutul ei, cum a aflat despre el – sunt OK din punct de vedere legal” a spus aceasta.

Mai mult de atat, experta a mai adaugat si ca Meghan Markle a facut foarte multe afirmatii care i-a adus foarte multa antipatie din partea oamenilor din Marea Britanie.

„Această femeie a spus neadevăruri. Nu a putut să-și țină gura închisă. Harry știa că anumite afirmații nu erau reale, dar a continuat. Nu erau căsătoriți cu trei zile înainte de nuntă. Există o diferență între realitate și ficțiune. El știe care sunt diferențele într-o ceremonie reală. La fel cum o știe și Arhiepiscopul de Canterbury” a mai spus aceasta.

La finalul lunii martie, Arhipiscopul de Canterbury a vorbit pentru prima data despre nunta regala. Acesta a avut mai multe intalniri informale cu Meghan si Harry inainte de ceremonie dar nunta oficiala a fost cea vazuta de toti pe data de 19 mai.

„Am avut câteva întâlniri private și pastorale cu Ducele și Ducesa înainte de nuntă. Nunta legală a fost sâmbătă. Am semnat certificatul de nuntă, care este un document legal, și aș fi comis o infracțiune gravă dacă l-aș fi semnat știind că este fals”, a declarat Arhipiscopul de Canterbury.

Lady Colin Campbell a mai spus ca in cazul in care Printul Harry se va intoarce in Marea Britanie, acesta va fi vazut ca un paria „Dacă s-ar întoarce, Londra ar acționa politicos. L-ar primi politicos. L-ar trata cu respect. Însă monarhia l-ar trata ca un paria.”

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns