Stiri de ultima ora Mondene

Tiriac Jr si Sorana Carstea formeaza un cuplu? Afla mai multe despre divortul de Ileana

Divortul dintre Tiriac Jr si Ileana Lazariuc a fost stirea saptamanii. Acesta si frumoasa artista  au divortat in anul 2017 , dupa 10 ani de casnicie. Se pare ca relatia celor doi s-a incheiat de comun acord.

Cu toate astea se zvoneste ca Tiriac Jr si-ar fi gasit deja pe altcineva, si anume pe tenismena Sorana Carstea.

Iata mai multe detalii cu privire la cea mai socanta despartire.

In ciuda faptului ca Ileana Lazariuc si Tiriac Jr aveau doi copii impreuna acestia au ales sa mearga pe drumuri diferite. Alegerea a fost de comun acord iar divortul a avut loc in cea mai mare discretie.

«Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!” a scris Ileana Lazariuc pe Facebook.

In ceea ce priveste relatia dintre Tiriac Jr si Sorana Carstea se zvoneste ca aceasta dateaza inca de dupa divortul acestuia. Cei doi deja au petrecut cateva vacante impreuna desi nu s-au afisat niciodata la evenimente sau prin poze.

“Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”,  a mai declarat o sursa din anturajul celor doi.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns