Stiri Economice de ultima ora

Samsung trimite un telefon in spatiu

 

Samsung a anuntat astazi o misiune cu totul unica, mai exact lansarea unui smartphone Galaxy S10 5G in stratosfera. Utilizatorii vor avea ocazia sa isi trimita propriile poze din spatiu.

In ultimele cinci decenii Samsung le-a pus la dispozitia utilizatorilor cea mai noua tehnologie : televizoare curbate sau smartphone-uri curbate.  In prezent alaturi de Flightline Films ,  poate duce tehnologia in spatiu si le va oferi utilizatorilor sansa de a avea un SpaceSelfie pe propriu telefon.

„Pentru a sarbatori lucrurile uimitoare care se intampla pe display-urile Samsung, am decis sa ducem selfie-urile la un nou nivel si sa le oferim oamenilor sansa de a-si vedea propriile fotografii in spatiu. Impingem constant limitele a ceea ce este posibil si, prin SpaceSelfie, dorim sa le aratam oamenilor ce lucruri extraordinare care au la baza tehnologia Samsung se intampla, chiar si in spatiu”,  a transmis Benjamin Braun, Chief Marketing Office, Samsung.

Afla cum va functiona misiunea Samsung SpaceSelfie

Un balon cu super-presiune cu o dimensiune de 10.5 mx 18 m va fi lansat in Dakota de Sud, SUA , transportand o cutie care va contine un S10 5G care va ajunge la aproape 20.000 de metri inaltime. Telefonul a fost realizat astfel incat calitatea fotografiilor sa nu fie afectata de lumina Soarelui sau de curbura Pamantului. Inapoi pe Pamant utilizatorii vor primi selfie-ul lor din spatiu doar daca il incarca in prealabil pe website-ul Mission Control.

Samsung S10 5G este capabil sa reziste la temperaturi de pana la -65 grade C iar ecranul AMOLED de 6.7 inci are capacitatea de a functiona in medii dure. Acesta poate evita cu succes orice condensare sau fisurare la altitudini de doua ori mai mari decat Muntele Everst. Functia de power sharing este una performanta bazata pe inteligenta artificiala si pe Wi-Fi inteligent, fiind unul dintre cele mai durabile telefoane realizate de Samsung.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns