Alexandra Dinu vorbeste despre greutatile avute ca mama singura
Stiri de ultima ora Mondene

Alexandra Dinu vorbeste despre greutatile avute ca mama singura

Alexandra Dinu este jurata a show-ului “ Romanii au talent” iar in trecut a format un cuplu cu Adrian Mutu. Cei doi au fost casatoriti si au impreuna un baiat care are 18 ani.

  Relatia dintre Alexandra Dinu si baiatul ei

Alexandra a spus ca are o relatie speciala cu fiul ei, Mario si a mentionat ca l-a crescut singura „Avem o legătură puternică. Vreau ca el să se simtă în siguranță și încrezător. Vreau să știe că voi fi întotdeauna lângă el și că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a-l susține în tot ceea ce face. L-am crescut singură pe Mario.” a spus aceasta.

Alexandra a mai spus ca adolescenta a fost perioada cea mai dificila „Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește.”

Vedeta in varsta de 40 de ani sustine ca nu este deloc usor sa cresti un copil singura si ca responsabilitatile sunt mari „Nu este ușor să crești un copil singură, nu e ușor nici în doi, deci singur e cu atât mai dificil. Este o responsabilitate uriașă și, totodată, o experiență unică, frumoasă, care merită cu adevărat trăită. Evident că ideal este ca un copil să crească alături de ambii părinți, însă nu este un capăt de țară să crești singură un copil – cu multă iubire, voință și credință se poate.”

„Câteodată e mai OK să fii o mamă singură care își crește frumos copilul, decât să ai o familie în care există probleme mari, tensiune, nemulțumire, un climat psihic care afectează copilul”, a mai spus aceasta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns