Marcel Pavel infectat cu coronavirus
Stiri de ultima ora Mondene

Marcel Pavel infectat cu coronavirus

Veste socanta in lumea celebritatilor. Marcel Pavel este diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Imedia dupa aceasta veste informatiile au curs pe banda.

Iata ce s-a intamplat in continuare

Marcel Pavel i-a infectat si pe colegii sai de platou de la Antena 1. Pe langa Marcel toti contactii acestuia erau suspecti, mai exact este vorba despre colegii de la Te cunosc de undeva.  Adriana Trandafir, Aurelian Temisan, Andreea Balan, Andrei Stefanescu, Cosmin Selesi dar si echipa de productie au fost declarati pozitivi.

La cateva ore dupa aflarea vestii, Marcel Pavel a oferit si prima declaratie si sustine ca nu el este cel care si-a infectat colegii.

Artistul este internat la Institutul “ Matei Bals” inca de joi. Marcel are 60 de ani si este in prezent supus unui  tratament medicamentos.

″În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepţii făcând doar anumite publicaţii şi posturi de tv care au dat ştirile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate şi cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului ‘Matei Balş‘, condus impecabil de către domnul Streinu-Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune! Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor Institutului ‘Matei Balş’”, a declarat artistul.

Citeste  Beyonce vorbeste despre pierderile de sarcina si modul in care au afectat-o

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declarase Marcel Pavel in urma cu o zi.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *