Stiri de ultima ora Mondene

Cea mai frumoasa femeie din lume e o tanara din Nicaragua

Sheynnis Palacios, a fost votata cea mai frumoasa femeie din lume la cea de-a 72-a editie a concursului Miss Univers din El Salvador.

Pentru prima data in istorie, Miss Univers a inclus pentru mame si doua candidate transsexuale. De asemenea, este prima victorie inregistrata de Nicaragua la celebra competitie. Thailandeza Anntonia Porsild a fost aleasa pe locul intai, iar australianca Moraya Wilson a ocupat locul al treilea. Sheynnis Palacios, in varsta de 23 de ani, a primit coroana de la americanca R’Bonney Gabriel, Miss Univers 2022.

Cea mai frumoasa femeie din lume, care a triumfat in fata celorlalte 83 de concurente care au concurat in costume de baie, rochii de seara si costume traditionale, si-a descris principalele calitati ca fiind umilinta si recunostinta. Raspunzand la ultima intrebare a juriului, candidata din Nicaragua a subliniat importanta remunerarii egale a femeilor pentru ca acestea sa poata “lucra in orice domeniu”. “Nu exista limite pentru femei”, a spus ea.

Columbianca Maria Camila Avella, in varsta de 28 de ani, si Michelle Cohn, din Guatemala, au fost primele doua mame care au participat la concurs. Maria Camila Avella a fost una dintre cele cinci finaliste ale acestei competitii, despre care organizatorii au spus ca au dorit sa fie mai deschisa. Marina Machete din Portugalia, o femeie transsexuala, si Jane Garret din Nepal, prima concurenta cu silueta completa care a participat la Miss Univers, au intrat, de asemenea, in top 20.

Citeste  Ce bijuterii si posete purtam in aceasta toamna

De asemenea, o alta premiera a editiei Miss Univers 2023 este participarea unei candidate din categoria XXL. Este vorba despre Miss Nepal, o tanara cu forme generoase.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!