Vladuta Lupau a nascut un baietel
Stiri de ultima ora Mondene

Vladuta Lupau a nascut un baietel

Vladuta Lupau a nascut pe data de 6 august un baietel de nota 10. Vedeta si sotul ei au ales un nume destul de rar intalnit la noi, Iair.

Iair este un nume intalnit in Biblie si simbolizeaza lumina si stralucirea. Ziua lui Iair in calendar este stabilita pe 1 noiembrie, atunci cand se sarbatoreste ziua tuturor sfintilor.

Ce a declarat Vladuta Lupau dupa ce a nascut

„Dacă v-ați întrebat ce mai fac, cum arăt… cam așa! Am un mic herpes care mi-a ieșit aici, dar asta este, cam așa arăt eu după cinci zile de la naștere și mi se pare că mă aflu în sesiune. Deci cred că cei șase ani de facultate au fost mai ușori ca și primele două zile acasă, dar cu putere, cu răbdare și cu iubire o să fie bine, așa am auzit. Așa că nu o să fiu unica femeie care nu se descurcă, pentru că mă descurc, de fapt, ne descurcăm și abia aștept să treacă perioada asta de acomodare și aștept să vă zic mai multe azi, mâine, poimâine, că încă ne învățăm cu multe, multe chestii”, a spus Vladuta.

Vedeta isi doreste sa revina pe scena cat mai repede posibil. Fanii s-au declarat surprinsi atunci cand au aflat ca vedeta nu vrea sa faca o pauza profesionala prea mare. Mai mult de atat, managerul cantaretei a spus ca aceasta ar putea reveni pe scena chiar la finalul acestei luni.

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede.”, a declarat managerul Vladutei.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns