Care sunt cei 12 concurenti ai emisiunii “Sunt celebru scoate-ma de aici”
Stiri de ultima ora Mondene

Care sunt cei 12 concurenti ai emisiunii “Sunt celebru scoate-ma de aici”

Foarte multe vedete au acceptat sa participe la emisiune “Sunt celebru scoate-ma de aici”. Actori, cantarei si sportivi vor trai senzatii tari si isi vor invinge toate temerile.

Cine sunt concurentii celebrei emisiuni?

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

Vedetele care vor participa la aceasta emisiune sunt: Giani Kirita, Tania Popa, Anisia Gafton, Lidia Buble, Ruxi, Mara Banica, Bia Khalifa, Cristi Mitrea, Paul Diaconescu, Alex Bogdan, Razvan Botezatu si Cornel Palade.

Citeste  The Rolling Stones au debutat la Madrid în turneul aniversar

„Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le „povestesc”. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei”, a mai spus Adela.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți.

Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă”, a mai declarat si Amir Mor Hason, producatorul emisiunii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *