Care este relatia dintre Loredana Groza si fiica ei
Stiri de ultima ora Mondene

Care este relatia dintre Loredana Groza si fiica ei

Loredana Groza are o fiica care ii seamana leit si cu care se intelege foarte bine. Vedeta a spus ca se intelege cu fiica ei, Elena foarte bine. Fiica Loredanei, Elena are 24 de ani si seamana foarte mult cu celebra ei mama.

Ce spune Loredana despre relatia cu fiica ei

Loredana a spus ca a trecut peste toate problemele aparute de-a lungul timpului cu brio. Aceasta are o relatie foarte buna cu fiica ei. Elena a primit foarte multe sfaturi de la mama ei si s-au inteles foarte bine pe toate planurile. Cantareata a mai spus ca isi doreste sa fie un parinte deschis si ca a incercat mereu sa comunice cu fiica ei.

„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție. „Da, mami, uite, eu am făcut chestia asta!”. La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o că n-am fumat. Învață din greșeala mea și n-o mai repeta, pentru că e un lucru care îți face rău și, chiar dacă te lași de fumat, acolo, undeva, e o memorie a acelui lucru și mai încolo se resimte organismul!”, a spus Loredana.

Citeste  Bruce Willis renunță la actorie

Cantareata a mai spus ca este adepta a tot ce este  nou si ca este la curent cu tot ce este fresh. In plus, fiica Loredanei isi doreste si ea la randul ei o cariera in domeniul muzical.

„Ea mă învață foarte multe chestii legate de muzică, este o enciclopedie ambulantă, cunoaște toate cântecele și trupele tari. Nu ascultă orice muzică, bine, la șase ani știa tot Beatles-ul pe de rost, ceea ce este o performanță pe care rar am întâlnit-o, și fără să-i impun acest lucru. Singură a descoperit, învață imediat orice cântec, este fană Harry Styles, trebuie să recunosc. Tot timpul îmi aduce noi artiști și mi-i prezintă, și îmi povestește: „Uite, ce crezi că a vrut să spună aici?”. Comentăm despre versuri, cred foarte mult în puterea versurilor și în mesajul pe care îl transmiți!”,  a mai spus Loredana.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *