Gina Pistol a avut probleme in sarcina
Stiri de ultima ora Mondene

Gina Pistol a avut probleme in sarcina

Gina Pistol traieste o frumoasa poveste de dragoste de cinci ani alaturi de Smiley. In luna martie a anului 2021 cei doi au devenit parinti pentru prima data si in prezent se bucura de clipe minunate alaturi de fiica lor Josephine.

Cu ce probleme s-a confruntat Gina in sarcina

Gina Pistol s-a confruntat cu probleme serioase in timpul sarcinii iar recent a marturisit ca nu i-a spus mamei sale care sunt problemele cu care s-a confruntat.

„O lună de zile am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții.”  a spus Gina.

Vedeta a spus ca s-a simtit deranjata de faptul ca parintii ei au aflat din presa ca este insarcinata. Gina spunea ca isi dorea sa isi anunte familia despre sarcina abia atunci cand era sigura ca totul este in regula cu bebelusul. „Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri… Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem”, a mai adaugat prezentatoarea TV.

Gina si Smiley nu au arata inca chipul micutei Josephine iar fanii celor doi s-au intrebat care este motivul.  Vedeta a spus ca este o alegere personala care este luata de catre ea si de partenerul ei  „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a mai spus Gina.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns